HUOM!

Joudumme laittamaan hieronnat terveydellisistä syistä toistaiseksi kokonaan tauolle Jalkakunnossa. Tällä hetkellä varauksessa olevat ja lahjakorteilla tai Epassilla maksetut hieronnat hoidetaan, mutta uusia varauksia ei enää tästä päivästä eteenpäin oteta toistaiseksi vastaan. Infoamme teitä, jos tilanne muuttuu. Mikäli sinulla on tai olet antanut lahjakortin läheisellesi lahjaksi hierontaan, pyytäisin teitä varaaman ajan soittamalla tai tekstaamalla Essille p. 0400423487, tai meilitse essi.virtanen@jalkakunto.fi, sillä ajanvaraus netin kautta hierontojen osalta on suljettu 17.1.2022 alkaen. Tämän muutoksen myötä myös tuplahoidot (105min ja 120min) poistuivat valikoimasta.


Ohjeita ajanvaraukseen:

Jos haluat varata ajan tietylle jalkaterapeutille, muista alussa valita haluamasi jalkaterapeutti, muutoin ohjelma näyttää kaikkien terapeuttien vapaana olevat ajat.

Täytä huolellisesti varaukseesi:

sähköpostiosoite: saat tähän vahvistuksen varauksesta ja peruutuslinkin, voimassa 24h ennen aikaasi.

puhelinnumero: saat tähän noin vuorokautta ennen muistutusviestin varauksestasi (täytä ilman välimerkkejä ja kaikki numerot yhteen putkeen).

Peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta tai alle 24h ennen aikaa perutusta käynnistä veloitamme täyden hoitohinnan mukaisen maksun.

Ajan saat varattua myös soittamalla. Hoitojen ollessa kesken emme vastaa puheluihin. Voit laittaa myös tekstiviestin, jossa mainitse nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitamme takaisin kun vapaudumme.

Kotikäyntiä varten, ole ystävällinen ja soita terapeutille, niin varaamme ajan.