Hei!

Olen Jalkaterapia Jalkakunnon perustaja Essi Virtanen, jalkaterapeutti ja koulutettu hieroja.

Jalkakunto sai alkunsa tammikuussa 2016.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2005 Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta. Jalkaterapeutiksi valmistuin vuonna 2015 Helsingin Metropolian ammattikorkeakoulusta, tutkinto kesti 3,5 vuotta ja on laajuudeltaan 210op.

Asustan avomieheni Ernon ja rescue-koirani Nicolen kanssa Espoossa. Työhuone sijaitsee Kirkkonummella Into Wellnessin tiloissa.

Työelämäni Kirkkonummella sai alkunsa äitini optikkoliike Silmänilossa, jossa toimin optisena myyjänä vuosina 2000-2016. Samanaikaisesti tein hierontoja Kirkkonummen yrittäjien tiloissa Kirkkonummen Fortuna-talossa.

Jalkaterapeuttina ja yrittäjänä toimintani on aina asiakaslähtöistä. Pyrin mahdollisimman monipuolisesti auttamaan asiakkaitani ammattitaitoisesti tutkittuun tietoon perustuvilla menetelmillä. Pidän tietoni ajan tasalla ja laajennan osaamistani jatkuvasti kouluttautumalla.

Tuotevalikoimamme koostuu alan ammattituotteista ja yhteistyökumppanimme ovat kotimaisia huippuosaajia. Heistä lisää Yhteistyössä-välilehdeltä!

Pyrimme parantamaan palveluitamme jatkuvasti, joten jos meiltä mielestäsi puuttuu jotakin, niin laita meille vinkkiä asiasta Palaute-välilehdeltä.

Toivotan teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi Jalkakunnon monipuolisen osaamisen pariin!