Hei! Olen Maarit Sjöman ja valmistunut Jalkaterapeutiksi v. 2016 Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa jalkaterapeuttina ja tällä hetkellä työskentelen perusterveydenhuollossa.

Harrastan golfia, pyöräilyä ja joogaa sekä rakastan koiria. Luonto on sydäntäni lähellä.

Pääasialliset asiakkaani ovat riskiryhmään kuuluvat diabetesta ja reumaa sairastavat henkilöt sekä erilaisista alaraajojen ja jalkaterien kiputiloista kärsivät henkilöt.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen merkonomi sekä kosmetologi. Koko työurani olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Koen jalkaterapeutin työn olevan myös suuressa määrin asiakaspalvelutyötä; erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kohtaamista.

Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, johon koen voivani jalkaterapeuttina vaikuttaa. Jalkojen terveys on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ammattitaidollani halua tukea Sinua jalkaterveytesi parantamisessa ja ylläpitämisessä.

Pyrin päivittämään osaamistani jatkuvasti, jotta voin auttaa Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Erityisosaamistani ovat mm.jalkojen ja alaraajojen toiminnan arviointi, diabeetikon jalkastatuksen arviointi, ihomuutosten- ja haavanhoitovarvastukien eli ortoosien valmistus, kivuliaiden känsien tai kovettumien keventäminen huovalla, toiminnalliset harjoitteet, jalkojen omahoidon ohjaus sekä kenkäohjaus.

Voit varata ajan minulta myös manuaaliseen terapiaan kuten nivelten mobilisointiin ja myöhemmin myös tukipohjallisten tekoa varten.

Olen kiinnostunut oppimaan koko ajan lisää alaraajojen toiminnasta ja te asiakkaat olette siinä parhaat opettajat. Etsitään yhdessä ratkaisu jalkaongelmaasi.

Tervetuloa vastaanotolleni Jalkakuntoon Kirkkonummelle!

Jalkaterapeutti Maarit aloitti työt Jalkakunnossa kesäkuussa 2021. Maaritilta voit varata ajan kaikkiin jalkaterapiapalveluihin, kuten jalkojenhoidot, tukipohjalliset, alaraajatutkimukset, harjoiteohjaukset ym.

Ajan pääset varaamaan Ajanvaraus-välilehdeltä.